Arka Rooftop ka pamjen më të mirë në Tiranë, në Rezidencën “Kodra e Diellit” duke ofruar një pamje panoramike fantastike të kryeqytetit.
Pishina e mozaikur është vendi i përsosur për të kaluar ditë të bukura dhe ndryshe nga monotonia e Tiranës. Sheshi i pishinës është i shtruar me mozaikë me gurë natyral, ku motivi janë shpendët dhe kafshët, për të të sjellë ndërmend fabulës e Arkës së Noas.
Nëse e shohim nga lart, ajo ka formën e një anije të madhe e cila mban jetë në bordin e saj.

Eksploro menu-në