Sallon bukurie

Sun Wellness Center ofron trajtime profesionale për një lëkurë sa më rrezatuese dhe të relaksuar. Gjithashtu ofron shërbime cilësore me profesionalizëm të lartë, të flokëve, thonjve dhe të lëkurës, së bashku me linjat më të mira të produkteve të bukurisë në Europë dhe SHBA. Trajtimet ndiqen nga produktet Sothys të cilat zgjidhen për të përmbushur nevojat e çdo lloj lëkure.