Pishina

Është koha për të notuar! Shikoni se si duken pishinat tona dhe çfarë mund të bëni ju!

  • Çfarë ofrojmë ne?
  • Pishinë Olimpike;
  • Pastërti;
  • Sterilizim;
  • Hapësirë për fëmijë.

Sun Wellness Center zhvillon kurse noti për grupmoshat 0-12 vjeç me instruktorët më të mirë të Tiranës.
Kurset e notit në grupe zhvillohen nga e hëna në të premte në orarin 16:30 – 19:30. Gjithashtu, Sun Wellness ofron kurse noti individuale për çdo moshë.

Pishina verore (e hapur) me parametra 25 m gjatësi dhe 12 m gjërësi ofron komoditet dhe relaks gjatë ditëve të nxehta.

Pishina dimërore (e mbyllur) me parametra 16 m gjatësi dhe 5 m gjërësi.

Pishinat ofrojnë hapësirë funksionale dhe alternativat më të mira për të organizuar ditëlindje, propozime dhe surpriza për të dashurit apo shoqërinë tuaj.