Rreth Nesh

Vibia është një shoqëri tregtare që operon prej vitesh në fushat e bareve, restoranteve, pishinave, palestrave, estetikës dhe wellness-it..
Rezidenca “Kodra e Diellit” është një hapësirë ku rregulli dhe siguria urbane e ndërthurur me estetikën dhe artin, sigurojnë një stil jetese të gjelbër dhe frymëzues. Ato i japin bashkëjetesës në rezidencë një koncept të ri për një jetë të këndshme dhe të shëndetshme.