SUN
WELLNESS
CENTER

Sun Wellness Center ofron shërbime si: pishinë verore & dimërore, palestër, parukeri, shërbime estetike dhe SPA.
Ne mbështesim klientët tanë që të jetojnë një jetë të shëndetshme dhe të lumtur. Sun Wellness është vendi i mirëqenies së trupit dhe mendjes, frymëzimit dhe argëtimit. Ne besojmë se të gjithë mund të kenë fuqinë për të marrë jetën dhe shëndetin në duart e tyre. Prandaj jemi mirënjohës që ju mbështesim për ta bërë jetën tuaj edhe më të bukur.