Wellness & SPA

Sun Wellness & SPA është vendi ideal ku kombinimi i bimëve aromatike, ujit të ngrohtë, masazheve terapeutike, trajtimeve të fytyrës dhe produkteve të pastra organike, bashkohen për t’ju dhuruar një eksperiencë të sofistikuar SPA-je.
Edhe një qëndrim i shkurtër mund t’ju japë një efekt të thellë dhe të qëndrueshëm të relaksimit në trup dhe ndjenjën e mirëqenies.