Palestër & CROSS Training

Mirë se vini në klubin më të mirë të fitness-it në Tiranë, tek Rezidenca “Kodra e Diellit” 2.
Impianti sportiv më i madh në Shqipëri për stërvitjen e trupit, një kamp i vërtetë stërvitjeje prej 1,000m2.
Salla Cross Training 450m2.
E pajisur me veglat e markës amerikane Xenios, më e madhja në botë për Cross Training.
Hapësirat e stërvitjes janë të pajisuara me sisteme moderne të aspirimit dhe kondicionimit të ajrit.Dhoma zhveshje, dushe të projektuara dhe të organizuara sipas parametrave modernë dhe bashkëkohorë.

INSTRUKTORËT

Edmond Stafa

Instruktor Cross-Training

Edmondi është pioneri i Cross Trainning në Shqipëri, duke filluar aplikimin e kësaj disipline që në vitin 2006. Përgjatë këtyre viteve janë mijëra vajza e djem të cilët kanë marrë me sukses instruksionet e “Profes” Mjeshtër i Taekwondo me 3 nivele.

Ervin Toska

Instruktor Palestra

Në vitin 2007 ka mbaruar Akademinë e Edukimit Fizik “Vojo Kushi” Master Shkencor, Specialiteti Atletikë. Prej 13 vjetësh është mësues i Edukimit Fizik në shkolla si edhe Instruktor Palestre, Fitness dhe Aerobi.

Mos humb ofertat e Sun Fit